Merksemenaar komt om bij ongeval in Zoersel

In de nacht van vrijdag om zaterdag zijn 3 jongeren omgekomen. Het ongeval gebeurde rond 1u15 op de Driesheid in Zoersel. De Volkswagen Polo van Steve Spaenjers (19) uit Deurne vloog uit de bocht en beukte tegen een boom. Daarbij kwamen de bestuurder en de 1 van de inzittenden, Kevin Bisschop (19) uit Deurne, om. De tweede passagier, Stefan Demuynck (21) uit Merksem overleefde de klap, maar ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleed hij ter plekke aan zijn verwondingen.

De 3 vrienden waren naar Zoersel gereden om er een vriend op te zoeken. Ze waren op de terugweg naar huis toen de bestuurder de controle over het stuur verloor en de auto van de weg raakte. 50 meter verderop botste hij met de rechterflank tegen een plataan. De boom drong tot in de helft van de auto door. Een verpleegster die toevallig voorbijreed, probeerde nog de eerste zorgen toe te dienen.

Volgens de lokale politie van Zoersel waren er geen andere auto’s bij het ongeval betrokken. Mogelijk was een onaangepaste snelheid, in combinatie met het gladde wegdek, de oorzaak. Volgens de familie van de bestuurder was hij een erg voorzichtige chauffer.

In mei nog maar vloog een 22-jarige bestuurder op precies dezelfde plaats uit de bocht. Zijn auto ramde een brievenbus, ging door een haag, en kwam tegen de gevel van een woning terecht, op amper enkele meters van de plaats waar de Polo gisterochtend strandde. Volgens buurtbewoners is de bocht erg verraderlijk voor bestuurders.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.