Eindejaarsreceptie

Op zondag 19 december klinken de Merksemnaars op het nieuwe jaar tijdens de traditionele eindejaarsreceptie op de parking voor het districtshuis. Alle inwoners kregen een persoonlijke uitnodiging van het districtsbestuur. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel.

Op 19 december van 11 tot 14 uur, nodigt het districtsbestuur alle Merksemnaars uit op de eindejaarsreceptie. Dit feestelijke gebeuren vindt plaats op de parking voor het districtshuis, bij extreme weersomstandigheden wordt er naar de grote hall uitgeweken.

Het district biedt iedereen bij deze gelegenheid twee gratis consumpties aan. De opbrengst van bijkomende consumpties wordt geschonken aan Voluntas vzw, een centrum voor gezinnen en personen met een handicap.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.