10de Antwerp Billiard Week

Van 2 tot en met 5 februari is het Antwerp Billiard Week. Die week staat in het teken van de promotie voor de biljartsport op alle niveaus. Het is de tiende opeenvolgende keer dat organisator Ludo Dielis zo een week op poten zet.

Antwerp Billiard Week gaat van start op woensdag 2 februari in de Merksemse zaal De Deken. Om 19.30 uur is er een België (Ceulemans/Dielis) tegen ‘de wereldtop’ met trickshots van ‘Mister Magic’ Semith Sayginer. Donderdag en vrijdagnamiddag zijn er clinics voor de bedrijfswereld en de Antwerpse biljartclubs, waar enkel op uitnodiging aan meegedaan kan worden. Vrijdag kunnen liefhebbers gratis genieten van de trickshots van Semith Sayginer tussen 13 en 14 uur in de Stadsfeestzaal op de Meir.

De apotheose is de gala-avond in het Hilton hotel op de Groenplaats. De World Super Cup brengt een clash tussen de wereldkampioen en de winnaar van de wereldbeker. Die avond wordt ook de ‘World player of the year Award’ uitgereikt. ATV brengt de slotavond rechtstreeks op de buis, Sporza geeft op zondagnamiddag 6 februari een ruime samenvatting van de World Super Cup.

Praktisch

  • Woensdag 2/2 om 19.30 uur: België –wereldtop – taverne De Deken, Oudebareellei 1, Merksem
  • Vrijdag 4/2 om 13 uur: trickshots Semith Sayginer, Stadsfeestzaal Meir
  • Zaterdag 5/2: gala-avond in het Hilton hotel (geen kaarten verkrijgbaar)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.