Waasmunster – Olse 25 – 17

Na de blamage, OLSE onwaardig, van vorige week in en tegen Houthalen gingen de supporters met een klein hartje naar Waasmunster.

OLSE schoot het best uit de startblokken 0 – 2 maar na 5 minuten hingen de bordjes in evenwicht. Onder impuls van oude getrouwen Tom Hens en Michael De Wachter spelers waar je altijd op kan rekenen, wat niet altijd van iedereen gezegd kan worden, liet de hele OLSE ploeg zien dat ze wel degelijk beter kunnen als vorige week. Ook Michiel Elen deed wat er van hem verwacht wordt, een stevig sluitstuk van een verdediging die soms toch iets te snel uit verband werd gespeeld door een Waasmunster dat thuis duidelijk geen punten wil laten liggen. Dit resulteerde in een 13 – 8 ruststand, voor wie de wedstrijd heeft gezien, toch wel overdreven cijfers. Dit verdiende een wilskrachtig OLSE niet.

Ook Gert Corten, nog een van die goeie ouwe getrouwen, moeide zich nu in de debatten en zo kon OLSE in de tweede helft tot 19 – 13 gelijke tred houden. Jammer dat elk schoonheidsfoutje door een scherp ogend Waasmunster werd afgestraft. Een verdienstelijk OLSE kon naar huis met een 25 – 17 eindstand in de bagage.

Als we met deze mentaliteit vorige week hadden gespeeld stonden we nu niet waar we staan op de laatste plaats.

OLSE: Tom Hens 8,Gert Corten 4,Michael De Wachter 3,Johannes Goedeme 1,Cedric Dubois 1.
Waasmunster: De Vlieger-Van Haute 5,Maes 3,Roels-Geukens-Van Ouytsel 2,Thuysbaart-Geerinck-Van Raemdonck-Peelman-David en Van doorsselaer 1.

Guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.