OLSE – Kraainem 27 – 33

OLSE op weg naar Superliga ?

Een goed uit de startblokken schietend OLSE stond na 5 minuten 4 – 1 voor. Kraainem liet echter niet begaan, hoe Richard Rosseels in doel en Sven Van Kerkhoven en Gert Corten zich ook weerden, op het kwartier was alles te herdoen 8 – 8. Kraainem was vanaf nu duidelijk de betere ploeg maar kon voor de pauze geen afstand nemen want Tom Hens hield in z’n eentje OLSE in de wedstrijd. We gingen rusten bij 15 – 15.

De tweede helft kwamen we er niet meer aan te pas, nog even konden we de schijn ophouden maar na 10 minuten gaven de bordjes een ontnuchterende 18 – 25 stand aan. Michael de Wachter, van op de penaltystip, en Ward De Vos wakkerden de hoop nog even aan 25 – 27 met nog 10 minuten te spelen. Kraainem onder impuls van Duchatel en Ken de Nil vonden het nu welletjes en duwden de gaspedaal terug in zo kregen we een nog gevleide eindstand van 27- 33.

Werk aan de winkel zegden de aanwezige oude gloriën, heel veel werk noem het maar gerust grote renovatiewerken.

OLSE: Michael De Wachter 6,Tom Hens 5,Gert Corten 3,Sven Van Kerkhoven 3,Hendrik Dujardin 2,Ward De Vos 2,Stijn Sterck 2,Joost Vanderhallen 2,Kristof Tyssen 2.
Kraainem: De Nil 10,Duchatel 9,Lamury 4,Ripert 4,Klein 2,Har 2,De Baets 1,Devillers 1.