Botsing op de Bredabaan

Donderdagmiddag werd een deel van de Bredabaan afgesloten na een botsing. Een wagen die uit de Deurnsebaan kwam, wou de Bredabaan oversteken om de Weggestraat in te rijden. Net op dat moment kwam er een bus van De Lijn, richting Schoten, over de vrije tram en busbaan gereden. Buiten het feit dat de wagen op die plek niet rechtdoor, maar verplicht rechtsaf moet, moet een van beiden ook door het rood zijn gereden.

De bestuurder van de wagen, een vrouw van middelbare leeftijd, werd ernstig gewond. De brandweer moest ter plaatste komen om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden. Ze liep ernstige letsels op aan rug en nek en moest, samen met een kind dat ook in de wagen zat, naar het Jan Palfijn ziekenhuis overgebracht worden.

In de bus vielen geen gewonden. Er was wel schade aan de voorzijde van de bus.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.