Gent – OLSE 37 – 25

OLSE doet wat iedereen verwacht heeft.

Als je de eerste helft zag is deze eindstand wel een beetje overtrokken. Bij de rust zag het er allemaal nog min of meer netjes uit. 15 – 15 met dank aan de scheidsrechters. Een bal in het aangezicht van onze doelman die knock out op de grond valt, toch laten de scheidsrechters doorspelen en Gent maakt hiervan dankbaar gebruik om een gemakkelijk doelpunt te maken.

Als je als ploeg in de hoek staat waar de klappen vallen en dat is OLSE tegenwoordig wel komt een ongeluk nooit alleen.

Bij het begin van de tweede helft een tweede ongelooflijk feit. Onze doelman stopt een bal valt in doel, het doel valt om, een Gent speler werpt de bal naar de plaats waar het doel zou gestaan hebben en de scheidsrechters geven alweer een doelpunt aan Gent. Zo kwam Gent opnieuw op voorsprong in de tweede helft 16 – 15.

Een geschenk voor de rust en een geschenk vlak na de rust doen de stoppen bij enkele OLSE spelers doorslaan de aandacht weg en Gent kon hiervan profiteren om binnen de kortste keren 20 – 15 voor te komen.

Een onoverkomelijke achterstand voor de toch al getijsterde OLSE ploeg. Geen wonder dus dat de eindstand alweer niet netjes is 37 – 25.