Vandalen

In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht, hoorden bewoners van een pand in de Gildestraat dat er een wagen voor hun deur stopte. Dan hoorden ze dat er iets tegen hun gevel werd geworpen. Toen ze gingen kijken zagen ze enkele jonge gasten in een Renault Clio springen en ervandoor gingen richting Metropolis. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er enkele eieren tegen de gevel waren stuk geworpen. Korte tijd later kwam de melding binnen dat een bewakingsagent had gezien dat enkele jonge gasten vanuit een Renault ‘van alles’ naar buiten aan het smijten waren in de buurt van Metropolis aan de Groenendaallaan. De Renault Clio, met drie inzittenden, werd aangetroffen op de parking van cinemacomplex Metropolis. Op moment dat één van de drie zich betrapt voelde smeet hij een karton met eieren weg achter de wagen (daarvoor kreeg hij nog een apart GAS-pv aan zijn broek). De drie bekenden uiteindelijk dat zij degenen waren die in Merksem met de eieren hadden gesmeten. Hun doelwit hadden ze lukraak uitgekozen, de bewoners van die woning werden niet persoonlijk geviseerd. De drie verklaarden zich bereid de schade te zullen vergoeden. De drie verdachten zijn jongemannen tussen 19 en 25 jaar uit Schoten, Deurne en Merksem.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.