OLSE – HECHTEL 27 – 24

OLSE laat rode lantaarn in handen van Arena Hechtel.

OLSE begint niet echt sterk aan de partij, via 1 – 4 na 5 minuten ging het naar 4 – 8 na 20 minuten. Gelukkig kwam Cedric Dubois na enkele missers nu op dreef, met 3 doelpunten op rij bracht hij de kentering en Tom Hens knoopte hier een fijn verlengstuk aan. Ook 3 doelpunten op rij en we konden gaan rusten met een 11 – 11 stand.

De tweede helft nam OLSE resoluut de leiding en als ook de youngsters Ward De vos en Sven Van Kerkhoven de anciens gingen steunen en de assists van Tom Hens koelbloedig afwerkten, liepen we vlot weg tot 24 – 17 na 20 minuten.

Iedereen dacht OLSE op weg naar een mooie en grote overwinning maar jammer, we verzuimden om Arena een karton te geven de doorgevoerde wissels waren duidelijk geen succes, onbezonnen doelpogingen en slechte passen brachten Arena zowaar terug in de wedstrijd 3 minuten voor tijd hadden we nog maar 3 doelpunten voorsprong. Gelukkig kon Cedric Dubois het prachtige werk van hemzelf en Tom Hens afmaken en de punten dik verdiend in Merksem houden.

OLSE: Tom Hens 8,Cedric Dubois 6,Hendrik Dujardin 3,Ward De Vos 3,Michael De Wachter 2,Sven Van Kerkhoven 2,Stijn Sterck 2,Gert Corten 1.ARENA: Billen 7,Versleger 6,Hendriks 5,Vandeweyer 5,Moons 1.
GH

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.