OLSE – St Truiden 18 – 22

OLSE grijpt alweer naast de punten

Een goede start, getekend Tom Hens en Cedric Dubois, bracht OLSE 5 – 1 voor na 10 minuten. Hoe OLSE verdedigend ook z’n best deed 13 doelpunten tegen na 30 minuten is niet slecht. Maar als vooraan steeds de kansen vakkundig de nek worden omgewrongen kom je aan een ruststand van 10 – 13.

De tweede helft nu met Michiel Elen in doel konden we St Truiden zelfs beperken tot 9 doelpuntjes maar als we er zelf dan ook maar 8 maken dan is de optelsom vrij negatief eindstand 18 – 22. Zelfs Tom en Cedric werden er moedeloos van.

Dit OLSE is goed op weg om zich te handhaven in tweede nationale, al zullen het zware play downs worden, tenzij we de mol tijdig vinden misschien moeten we het spelprogramma van de VRT terug opstarten en met z’n allen op zoek gaan. Als we aan de supporters nu eens een abonnement voor het volgende seizoen beloven voor degene die het spelprogramma wint?

Gelukkig heeft Arena ook verloren en blijven we weg van de rode lantaarn.

OLSE: Cedric Dubois 6,Tom Hens 6, Stijn Sterck 3,Michael De Wachter 2, Hendrik Dujardin 1.

St Truiden: Stankovicius 5,Lourtie 4,Zilius 3,Martens 3,Van Bellegehem 2,Frison 2,Valkenbergh 2,Biesmans 1.

GH

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.