Buitenspeeldag 2011

Ook dit jaar kan je in Merksem terecht voor de Buitenspeeldag. Deze gaat door op woensdag 6 april in het gemeentepark. Je kan er terecht van 13u30 tot 17u.

De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon en de Vlaamse Overheid. En wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Je hebt die dag dus geen enkel excuus om binnen te blijven want Nickelodeon gaat die dag van 13u tot 17u op zwart. En overal in Vlaanderen worden er activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan!

In Merksem kan je op de Buitenspeeldag genieten van 4 Springkastelen, een klimmuur met Deathride, pannafield, discobar Dreamteam, gocarts, Sumo Wrestling, , kindergrime, knutselateliers, circusinitiatie, een kleuterhoek, ballonnenclown Olivier, jiujitsu, maak je eigen Button, zotte pleinspelletjes, baseball, Buurtolympische Spelen, gratis fietsherstelling en Gravering en natuurlijk hapjes en drankjes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.