Met Belgerinkel naar de Winkel 2011

In 2011 staat Met Belgerinkel naar de Winkel in het teken van De Liefde. Liefde voor elkaar, en liefde voor de fiets! Heb je een romantisch uitje gepland? Fiets nog snel even langs de buurtwinkel of bakker voor een flesje wijn en een peperkoeken hartje om gezellig te kunnen picknicken. Fietsen en liefde, dat is zoals Romeo en Julia… voor elkaar gemaakt. Het ideale thema dus voor Met Belgerinkel naar de Winkel. Blink jullie stalen ros al maar op om van 7 mei tot 11 juni, hand in hand, het met rozenblaadjes bestrooide pad van de liefde te berijden.

Met Belgerinkel naar de Winkel is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en de Christelijke Mutualiteit, met de steun van de Gezinsbond en de Fietsersbond. Met Belgerinkel naar de Winkel blijft één van de succesvolste sensibilisatiecampagnes van Vlaanderen met een ongezien groot bereik en met een effectieve gedragsbeïnvloeding bij de deelnemers. Niet minder dan 28% van de klanten geeft aan dat ze tijdens de campagne van 2010 vaker (of voor het eerst) de fiets genomen hebben om te gaan winkelen.

In Merksem schreven al 45 winkels zich in om deel te nemen aan de actie. Een lijst vindt u op de website van belgerinkel.be.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.