Merksemse sloeg en beet parkeerwachters La Rocca

Voor de Mechelse correctionele rechtbank moest Stephanie V.K. uit Merksem zich verantwoorden omdat ze in 2008 aan dancing La Rocca in Lier 3 vuistslagen uitdeelde aan een parkeerwachter en in de hand beet van een andere. De politie werd erbij gehaald maar ook tegen hen gedroeg de vrouw zich agressief. Zo trapte ze een ruit van de combi kapot tijdens haar overbrenging naar het commissariaat.

Volgens de verdediging had Stephanie in 2008 een ongelukkige relatie met een man die geregeld agressief was tegen haar. ‘Uit frustratie ging ze een pintje drinken. Toen ze buitenkwam kreeg ze haar sleutels niet meer en ontstond het incident op de parking van de dancing’, zei de advocate van de Merksemse.

Het parket vorderde 3 maanden met uitstel. De verdediging vroeg een opschorting. Vonnis op 11 april.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.