Buurtbewoners willen dat park ’s nachts sluit

Een groot deel van de bewoners van de appartementsgebouwen achter het Runcvoortpark zijn niet te vinden voor het openlaten van het park tijdens de nacht. De nachtelijke openingen zijn nodig voor de fietsboulevard die de Merksemse parken met elkaar moet verbinden. Dankzij de fietsroute moet het eenvoudiger en veiliger worden om je met de fiets te verplaatsen.

Meer dan 400 bewoners uit de 6 appartementsgebouwen uiten nu in een petitie hun ongenoegen jegens de plannen van het district. om de poorten van het park dag en nacht open te laten. Nu worden de poorten van het Runcvoortpark iedere avond bij zonsondergang gesloten.

De buurtbewoners vrezen inbraken via de achtertuinen en voor nachtlawaai.

1 comment on “Buurtbewoners willen dat park ’s nachts sluit

  1. Pingback: Bij plannen Groen Hart waren er geen negatieve reacties » Het Stroboerke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.