K Merksem SC 90 jaar

K Merksem SC (1e Provinciale) viert dit jaar zijn 90e verjaardag met de inhuldiging van een spiksplinternieuwe kunstgrasmat en gloednieuwe kleedkamers. Op 6 mei komt Antwerps burgemeester Patrick Janssens daarom naar het Jef Mermansstadion om de nieuwe grasmat officieel in te wijden. Om de club die dag goed te presenteren opent men het hele stadion voor het publiek en geven alle ploegen een demonstratietraining. Ook is er een Merksem SC Museum en wordt een promotiefilm gepresenteerd. Archivarissen en club-iconen Raymond Lermusiaux en Luc Van Reck zullen in het museum aanwezig zijn om een diepere blik te geven op het rijke verleden van de club.

Daarna viert men met heel Merksem een feestje dat u niet licht zult vergeten! Onder de aanwezigen uiteraard zeer veel ex-spelers en trainers van K Merksem SC (Colin Andrews, Mark Van der Linden) en de huidige selectie, maar ook vele bekende gezichten uit de Antwerpse voetbalwereld.

De muziek wordt verzorgd door Dinny & The Wigs. Heel Merksem (en omstreken) is van harte welkom!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.