Aanpassingen aan de website

Met de viering van 450 jaar Merksem in aantocht willen we er alles aan doen om jullie de beste informatie over Merksem te verschaffen. Daarom zijn we bezig met een aantal kleine en iets minder kleine aanpassingen. Sommigen zullen al gezien hebben dat het menu (boven en rechts) een beetje is aangepast. Zo is er nu een directe link naar o.a. evenementen, jeugd, sport, … en hoef je voor deze pagina’s niet meer langs het hoofdmenu Merksem.

Daarnaast zijn er een aantal updates gebeurd. Je vindt bijvoorbeeld bij de bezienswaardigheden in Merksem iets meer uitleg. De bedoeling is om tegen de viering van 450 jaar Merksem ook het deel met de Merksemse geschiedenis uit te breiden.

En sinds vandaag vind je bij sommige berichten een Google Map ingesloten om beter te visualiseren waar de feiten zich afspeelden.

Moest je ergens vragen bij hebben, heb je nog voorstellen of merk je een foutje op? Laat het dan zeker weten via webmaster@stroboerke.be!

Veel leesplezier,

Hans Bogaert
webmaster & redactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.