Projectweek rond televisie

Volgende week kan je in Bouckenborgh terecht voor een projectweek rond televisie.

Dinsdag 3 mei: South Park Marathon
Normaal hoor je op dinsdagavond muziek in Bouckenborgh. Deze avond zal dat toch iets anders zijn. Vandaag kan je genieten van de beste South Park afleveringen. Deze zullen geprojecteerd worden in het café. Tussen pot en pint kan je hier van meegenieten.

Inkom: gratis
Deuren: 19u

Woensdag 4 mei: Top Gear
In het verleden werden al verschillende gamenamiddagen en -avonden in Bouckenborgh georganiseerd. Voor de projectweek “Televisie” gaan ze via deze het programma “Top Gear” achterna. Vanavond bied men een aantal racespellen aan, die je in multiplayer kan spelen.

Inkom: gratis
Deuren: 14u

Donderdag 5 mei: De Slimste Bouckenborgh’er
Rinkelt er al een belletje? De Slimste Mens is veruit het meest bekeken programma van de afgelopen jaren. Nu is het jouw kans om jezelf en je algemene kennis te bewijzen. Sta je al te popelen om de titel van “De Slimste Bouckenborgh’er” op je naam te zetten? Schrijf je dan snel in !

Start: 20u
Opgelet: vooraf inschrijven is verplicht !

Vrijdag 6 mei: Komen Drinken
Zoveel café’s in Merksem… hoog tijd om eens een rondje te doen. We spreken met de Komen Drinken-crew om 19.30u af in Bouckenborgh. Dan trekken we Merksem rond om in elk café een drankje te proeven en te zien welk café het beste scoort.

Start: 19.30u in bobo
Prijs: € 15 (voor de cafébezoekjes)
Opgelet: Vooraf inschrijven is aangeraden!

Zaterdag 7 mei: Oh Oh Bobo Remise !
Oh Oh wat? Jep, oh oh Bobo. Gebaseerd op het welgekende Oh Oh Cherso. Goesting in een superfeestje? Trek alvast je marginale Oh Oh Cherso kledij aan om Oh Oh Bobo alle eer aan te doen. Verkleden is altijd leuk, maar we verplichten je tot niets.

Inkom: gratis
Deuren: 21u

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.