Inbraak in café

In de nacht van woensdag op donderdag, rond 04.45 uur, bleek dat er was ingebroken in café ‘Patriciër’, Bredabaan 618. Een voorbijganger had gezien dat een kelderrooster open lag en had de politie verwittigd. Er werd nazicht gedaan in het café maar of er effectief iets werd gestolen zal pas later blijken. De inbreker had in het pand lelijk huisgehouden. Een schuifdeur naar een buitenterras was geforceerd. In de keuken werden twee koelkasten opengezet. Hetzelfde gebeurde met een diepvriezer op een hoger gelegen verdieping. In de kelder werden enkele waterkranen opengezet waardoor er 15 cm water in was komen staan. Van de inbreker/vandaal ontbreekt elk spoor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.