Verkeershinder aan afrit Merksem

Deze zomer wordt op de E313 tussen de Antwerpse ring en de splitsing E313 en E34 de allereerste spitsstrook van Vlaanderen aangelegd. Op bepaalde momenten zal men tijdens die periodes in Wommelgem de E313 niet op kunnen rijden richting Limburg. Wie dat wel wil doen, moet richting Antwerpen rijden en keren aan de afrit Merksem.

De spitsstrook wordt pas in de loop van juli en augustus aangelegd, maar dit weekend starten al voorbereidende werken. Het verkeer zal vanaf vrijdag 6 mei om 22u tot en met maandag 9 mei om 5u op 2 rijstroken moeten rijden. In de richting van Limburg wordt ter hoogte van Wommelgem een geluidsscherm opgeschoven. De op- en afrit in Wommelgem richting Limburg zal gesloten blijven op zaterdag 7 mei, van 6u tot 22u. Ook in het weekend van 13 tot 16 mei en op zaterdag 21 mei zijn er werken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.