Kandidaten Grote Stroboer

Sinds 1996 reikt het districtsbestuur elk jaar de ‘Grote Stroboer’ uit, een ereprijs voor een verdienstelijke inwoner of vereniging uit Merksem. Zo ging er al een Grote Stroboer naar Gaston Berghmans, Eugène Colson, Guido Van Bladel, Leon Cornette, Louis Van Soom, Werminval, Walter Merhottein, Jos Nuyens, Rafaël Gorsen, Luc Verheyen, Rode Kruis Merksem, Jan Van Puyvelde, Zuster Josée, Lieve Suys en Primavera.

Net zoals elk jaar wil het districtsbestuur graag uw hulp inroepen voor de verkiezing van 2011. Kent u een individu of een vereniging die zich op een bijzondere manier inzet voor Merksem? Iemand die het district net dat beetje meer uitstraling bezorgt? Stel ze dan kandidaat voor de verkiezing.

Stuur de naam en geef een korte motivatie waarom de persoon of vereniging moet winnen. Stuur de info voor woensdag 15 juni naar het districtsbestuur. De laureaten die u voordraagt worden allemaal opgenomen in de lijst die door het districtsbestuur wordt bekeken.

Personen of verenigingen die u vorige jaren al hebt opgegeven, hoeft u niet opnieuw op te geven. Deze blijven op de lijst staan.

Stuur uw voorstel naar de Evenementencel, Districtshuis Merksem, Burgemeester J. Nolfplein, 2170 Merksem of via mail naar me_evenementencel@stad.antwerpen.be.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.