Augustus : Muziek in de wijk

Net zoals de voorgaande jaren, kunt u dit jaar overal in Antwerpen terecht voor Muziek in de Wijk. In Merksem komt de feestcaravaan telkens langs op zondagmiddag in Park Roosendael.

zondag 7 augustus

14u30 Potingue
Potingue (Spaans voor brouwsel) combineert bossanova met jazz en blues. Warm gitaarspel, solide bas en zuiderse percussie. Zwoele, sensuele muziek voor een prachtige zomermiddag.

16u Batucada Sound Machine (Nieuw-Zeeland)
De muzikanten van Batucada Sound Machine komen uit Nieuw-Zeeland, maar zijn gefascineerd door Braziliaanse muziek. Die wordt gemixt met soul, reggae en funk. Resultaat: een ware dansmachine!

zondag 14 augustus

14u30 Deezel
Naast eigen werk speelt Deezel vooral stevige rockklassiekers: gekende covers van U2, Bruce Springsteen, Crowded House, Simple Minds… Schraap je keel en zing mee. Sfeer verzekerd.

16u Asere (Cuba)
Asere komt uit Havana, Cuba. Ze spelen stijlvolle salsa en traditionele son. Live staan ze garant voor ambiance. Als je geluk hebt, gaan ze na het concert nog even door in het publiek!

zondag 21 augustus

14u30 Pauls Collection
Ken je The Mods nog? Midden jaren zestig speelde deze beatgroep het voorprogramma van Fleetwood Mac, The Nice, Yes… Frontman Paul Syniawsky treedt deze middag aan met een nieuwe formatie. Rock-n-roll van de bovenste plank.

16u AllesTones (Benin)
AllesTones is een jonge brassband uit Benin die oude voodooritmes in fanfarevorm speelt. Heel vrolijk en dansbaar, en met aanstekelijke energie. Afrikaanse feestmuziek op zn best.

zondag 28 augustus

14u30 Afterse7en
The Beatles op het dak van de Apple Building gemist? Niet getreurd. Afterse7en voert je naadloos door alle tijdloze albums van de Fab Four. Maak je op voor een uur non-stop Beatles-covers. Strawberry fields forever!

16u Söndörgö (Hongarije)
Deze familie muzikanten komt uit een kleine stad in Hongarije. Hun eigenzinnige balkanmuziek is soms weemoedig, soms erg opwindend. In hun thuisland speelden ze al alle festivals plat, nu staan ze in Antwerpen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.