Grijpdiefstal

Maandag rond 16.20 uur werd een 77-jarige vrouw het slachtoffer van een handtasdiefstal op het Kroonplein. De vrouw had net geld afgehaald in een bankkantoor op de Bredabaan en wandelde in de richting van de Speelpleinstraat. Op een gegeven ogenblik werd ze langs achter benaderd door een onbekende jongeman die haar handtas afrukte van de schouder. Een 13-jarige jongen die de feiten had zien gebeuren, liep nog tevergeefs achter de handtasdief aan. De politie deed onmiddellijk nazicht in de buurt en vond de handtas terug in een plas op een parking honderd meter verderop. Het geld dat de vrouw even daarvoor had afgehaald, zat gelukkig nog in haar portefeuille. De politie spoort de dader op.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.