Ondergrondse explosies en stroomonderbreking

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 2u35 hoorden enkele bewoners van de Laarsebaan verschillende explosies afkomstig van onder het voetpad. Op een bepaald ogenblik viel ook de elektriciteit uit in één van de woningen. Politie en brandweer werden onmiddellijk ter plaatse gestuurd. De explosies waren het gevolg van een beschadigde leiding. Of deze beschadiging iets te maken heeft met de zopas nieuw aangelegde ondergrondse elektriciteitsleiding is niet duidelijk. De netbeheerder werd verwittigd en stuurde een technicus. De elektriciteit werd onmiddellijk afgesloten. In totaal zaten de bewoners van 8 woningen tot 7u30 zonder stroom. De netbeheerder deed de nodige herstellingen. Bij de explosies geraakte niemand gewond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.