Overval op reisbureau

Donderdagvoormiddag, rond 11u10, kwamen 2 gemaskerde mannen binnen in reisbureau Spillemaekers, Bredabaan 293 in Merksem. De bediende van het reisbureau had net een klant buitengelaten en was even naar een lokaaltje achterin de zaak gegaan. De onbekende mannen zijn onmiddellijk op haar toe gestapt. Ze bedreigden haar met een handvuurwapen en ze eisten geld. Ze namen geld uit een lade achterin de zaak waarna ze de bediende boeiden met een plastic strip en haar opsloten in een berghok. Ze namen ook haar gsm mee. De bediende kon zich snel bevrijden en verwittigde daarop de politie. Intussen waren de overvallers met de noorderzon verdwenen. Het slachtoffer, een vrouw van 43 jaar, werd niet gewond. Ze was wel zwaar aangeslagen en kreeg het aanbod voor slachtofferhulp.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.