Dronken man gaat flitspaal te lijf

In de nacht van zondag op maandag, om 00u25, kwam de melding binnen dat op de Bredabaan een man met een hamer een flitspaal aan het molesteren was. De getuige gaf een goede beschrijving van de vandaal en wist te melden dat die inmiddels wat verderop was gaan zitten. Ter plaatse troffen de inspecteurs een man aan die ladderzat op een ladder zat. De man gaf een onsamenhangende versie van wat er was gebeurd. Hij ontkende dat hij degene was die de flitspaal had beschadigd. Diegene die volgens hem de schade had toegebracht was even weg om een grotere ladder te halen. Omdat de 49-jarige man duidelijk boven zijn theewater was mocht hij eerst zijn roes uitslapen in de amigo. Toen hij deze morgen werd verhoord kon hij zich niet herinneren wat er precies was gebeurd. Dat hij een laddertje en een hamer bij zich had toen de politie hem oppakte was volgens hem toevallig. Tijdens het onderzoek bleek dat de flitspaal wel degelijk beschadigd was. De metalen behuizing vertoont meerdere deuken en de lens van de camera is gebarsten. De paal in kwestie staat op de Bredabaan ter hoogte van de Camelialei.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.