Handtasdiefstal

Een 58-jarige vrouw wandelde woensdag door het park aan de Van Heybeeckstraat. Ze was op weg van het zwembad naar huis. Plots kwam van achter haar een jongen op de fiets. Die greep haar tas vast waarin haar zwemkledij en portefeuille zaten. De jongen ging er op de fiets vandoor. Hij was blijkbaar vergezeld van nog enkele andere jongens die te voet waren. Een man die met de hond aan het wandelen was, zag alles gebeuren. Hij liep de jongen met de fiets achterna. Toen die zich betrapt zag wierp hij de sporttas in het struikgewas. De getuige kon de sporttas teruggeven aan het slachtoffer. Ze stelde vast dat ze al haar spullen terug had. De vrouw werd bij de feiten niet gewond. De jongens die bij de diefstal waren betrokken blijven nog op te zoeken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.