Auditie Merksems Muziekteat​er Daphne

Sedert 35 jaar brengt het amateuristisch gezelschap Merksems Muziektheater Daphne shows met artiesten van allerhande leeftijden en genre’s. Voor de nieuwe show in 2012, zijn ze op zoek naar amateurs zangers, zangeressen, stand up comedians, muzikanten enz… met andere woorden, artiesten die door beroeps en/of familiale omstandigheden nooit op een professionele manier konden optreden, en dit toch willen doen voor een live publiek.

De deelname is vrijwillig en zonder vergoeding en moet een hobby zijn. Leeftijd is niet van belang. Ben je kandidaat? Stuur dan een recente foto en CD of MD met een 3-tal liedjes, met stemopname, (demo) naar linnekepinneke@gmail.com en/of per post naar Merksems Muziektheater Daphne, per adres Spanenburg, Wulpstraat 41, 2170 Merksem en dit voor 15/10/2011.

Uit de ingestuurde demo’s, wordt een aantal kandidaten gekozen, die worden uitgenodigd voor een auditie die voorzien wordt van live begeleiding door band of piano. Elk repertoire kan en mag, van jazz, blues, country, operettes, musicals tot evergreens en dit over een periode van de jaren 30 tot 90, om alzo de show van een gevarieerd programma te kunnen voorzien.

De repetities worden natuurlijk gehouden in Merksem.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.