Slorarockrally

Op zaterdag 19 mei 2012 kan je aan de Cluyse terecht voor de derde editie van Slorarock. Dit festival zoekt altijd naar een goede mengelmoes van lokaal talent en bekende artiesten. Dit jaar wil men het lokale Antwerpse talent nog meer kansen geven. 6 lokale bands mogen op het podium laten zien dat ze er iets van kennen. 4 bands worden door de jury geselecteerd. 5 anderen worden op 11 februari uitgenodigd voor een Slorarockrally. 2 van deze 5 kunnen zo nog een plaats op het podium verdienen. Publiek en jury beslissen op die dag welke 2 bands op het festival mogen spelen.

Je schrijft je als band in via onderstaande gegevens, een professionele jury beluistert alle demo’s en bekijkt alle inzendingen. Zij kiezen 4 bands die meteen op de affiche van het festival terechtkomen en de 5 bands voor de rally.

Er zijn wel enkele voorwaarden, zo moet minstens 1 lid van de band wonen in Antwerpen of een district ervan en moet minimum 50% van de band moet jonger zijn dan 26 jaar.

Aarzel niet en schrijf je in voor 1 december. Vergeet de naam van de band niet, voeg ook een korte biografie toe en de rider/technische fiche, bandleden (met functie in de band, woonplaats en leeftijd) en geluids- en/of videofragmenten (demo).

Stuur de gegevens naar bands@slorarock.be of via post SLORAROCK, Tav Yannick Bastiaens,Schuurblok 27, 2520 Oelegem

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.