Week van de Poëzie

Van 23 tot en met 29 januari 2012 is het weer de Week van de Poëzie en hiervoor gaat het district net zoals de voorgaande jaren weer op zoek naar leuke foto’s en toffe gedichten. De 35 beste en meest originele inzendingen vindt u terug in een prachtige dichtbundel en in een heuse poëzieroute in het park tijdens de Week van de Poëzie.

Haal uw inspiratie uit het thema ‘kleurrijk’. Dit thema kan heel breed bekeken worden, denk bijvoorbeeld aan de mooie kleuren uit het dierenrijk, aan mensen van verschillende culturen of prachtige landschappen. Kortom, al de kleuren om ons heen komen in aanmerking.

Alle inwoners van Merksem, leerlingen van Merksemse scholen en leden van Merksemse fotoclubs kunnen deelnemen aan de Week van de Poëzie door een foto (minimum 1 MB) of gedicht door te sturen naar de cultuurantenne voor 1 november 2011. Uiteraard moet het eigen werk zijn, duplicaten worden gediskwalificeerd. Vergeet zeker bij het doorzenden uw naam, geboortedatum en adres niet te vermelden.

Wenst u meer informatie of kreeg u graag de flyer van de Week van de Poëzie? Aarzel dan niet en neem contact op met de cultuurantenne.

Cultuurantenne Merksem
tel. 03 338 72 71
poezie.merksem@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.