Mislukte handtasdiefstal

Maandagmorgen rond 5u50 fietste een vrouw (29) op de Ringlaan richting de Bredabaan. Toen ze voor een rood verkeerslicht moest stoppen, kwam er een verdacht voertuig naast haar staan met vier inzittenden en aangedampte ruiten. Omdat ze dit niet vertrouwde fietste ze verder. Plots reden er twee bromfietsers voor haar op straat en 1 op het fietspad. De bromfietsers bleven haar volgen, waarop ze in paniek begon te slalommen tussen de geparkeerde wagens en het fietspad. De bestuurder van de bromfiets aan haar linkerkant riep naar de opzittenden van de bromfietser aan haar rechterkant dat ze haar handtas moesten afrukken. Dit lukte echter niet. Even voor de Bredabaan, stopten de bromfietsers en keerden ze terug. De vrouw raakte niet gewond, maar was wel danig onder de indruk van wat er gebeurde.

De politie onderzoekt de zaak en gaat na of er enig verband is met eenpoging tot handtasdiefstal die een tiental minuten eerder plaatshad in de Pothoekstraat in Antwerpen. Ook bij deze poging kwam er een brommer aan te pas, ook bij deze poging moesten de dieven zonder buit verder.

Bron Antwerpse lokale politie

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.