Halskettingdiefstal

Maandagmorgen rond 11.30 uur werd een 72-jarige dame het slachtoffer van een halskettingdief in de Nieuwdreef. De vrouw was haar broer aan het helpen met een aantal spullen in zakken te steken. De vrouw stond aan een garagebox achter een appartementsgebouw, toen haar broer even naar de slager ging. Wanneer de vrouw wilde verder werken, stond er plots een jongeman voor haar. De man trok de twee halskettingen van de vrouw af, liep naar zijn koersfiets die hij tegen de muur van het appartementsgebouw had gezet en fietste weg in de richting van de Laarsebaan. De vrouw belde de politie, die nog nazicht deed naar de dader in de buurt. Van de dader ontbreekt voorlopig ieder spoor.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.