OLSE Merksem – Visé 25 – 24

Bloed zweet en tranen maar 6 op 6.

Af en toe heeft OLSE zo van die dagen. De start van de wedstrijd was, hoe zou ik het noemen, niet echt om over naar huis te schrijven de bordjes gaven na een kwartier spelen 1 – 6 aan. OLSE had zijn start duidelijk gemist. Zonder echt goed te spelen maar op wilskracht knokten ze zich echter terug in de wedstrijd. Bij de rust mochten de supporters een beetje geruster zijn, de situatie leek onder controle bij een 9 – 10 stand.

De tweede helft kwam OLSE beter uit de startblokken, maar Visé gaf zich niet zomaar gewonnen. Een kat en muis spelletje konden we deze helft wel noemen, na 5 minuten 13 – 13. OLSE leek de wedstrijd nu echt te controleren zonder van de tegenstander te kunnen weglopen. Over 16 – 14 na 10 minuten ging het op het kwartier naar 18 – 18 steeds bleef OLSE echter opnieuw de leiding te nemen. Na 20 minuten bij een 20 – 20 stand kreeg OLSE, in een overigens faire wedstrijd, plots 2 straftijden na elkaar, met 6 tegen 4 kreeg Visé even vrij spel en kon de situatie in hun voordeel ombuigen 20 – 22. 5 minuten voor tijd onder impuls van Johannes Verhoeven, steeds weer schitterend vrij gespeeld, stond er 23 – 23 op het scorebord.

De laatste 5 minuten was echt niet voor hartlijders, Visé nam nog even de leiding maar OLSE maakte de twee laatste doelpunten en kon de 2 punten thuishouden eindstand 25 – 24.

OLSE: Johannes Verhoeven 8,Bert Hens 4,Jos Riské 4,Tom Hens 3,Yannick De Hert 3,Sven Van Kerckhoven 1,Rik Verbraeken 1,Wim Verhaegen 1.

Visé: Devillers 4,Kinet 4,Wauters 4,Fisette 3,Samson 2,Pelsser 2,Wouters 2,Dubuc 1,Dortho 1,Verdin 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.