18 maanden cel voor steekpartij

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een man (55) uit Merksem veroordeeld tot 18 maanden cel omdat hij een man had neergestoken in café Tivoli. Hij moet het slachtoffer een schadevergoeding van 11.442 euro betalen.

Een overval in 2008 en een overval op 26 januari zorgden ervoor dat de beschuldigde zich niet echt veilig voelde. Daarom liep hij met een mes op zak. Op 30 januari was hij in café Tivoli aan de Bredabaan toen hij een groepje van 3 allochtonen opmerkte. Hij dacht dat het zijn overvallers waren en het kwam tot een schermutseling. Toen hij zijn mes trok, wilde de broer van één van de drie de gemoederen bedaren. De beklaagde keerde zich tegen hem en stak hem in de buik.

Het slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De man was na de steekpartij weer aan de toog gaan zitten, waar hij door de politie gearresteerd werd. Hij verklaarde later dat het per ongeluk gebeurde en dat hij er veel spijt van had.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.