Sluikstort melden via smartphone

De stad Antwerpen lanceert een nieuwe webapplicatie waarmee u een sluikstort kunt melden. Door een opruiming aan te vragen, werkt u mee aan een propere stad. Om de webapplicatie te gebruiken surft u met uw smartphone naar http://m.properestad.be. Daar geeft u de locatie en de aard van het afvalprobleem in. Wie gps op zijn smartphone heeft, ontvangt automatisch de locatiegegevens.

De webapplicatie is een extra middel om een opruiming van sluikstort aan te vragen bij de betrokken stadsdiensten. Het kan gaan om sluikstort, glas, volle papiermanden, achtergelaten materiaal na wegenwerken, fietswrakken enzovoort. Enkel afval dat op openbaar terrein ligt, wordt door de stad opgeruimd.

De sluikstortcel ruimt 90% van het gemelde sluikstort op binnen de 24 uur na melding. Binnen de 48 uur na melding wordt al het gemelde sluikstort opgeruimd.

Een opruiming van sluikstort aanvragen kan u ook via:

de sluikstortlijn: tel. 0800 93511
de meldingskaart: http://www.antwerpen.be/contact
het e-mailadres: sluikstort@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.