Diefstal in school verijdeld

Een medewerkster van de Artesis Hogeschool, Van Aertselaerstraat 31, kwam gisteren om 12.55 uur haar kantoor binnen. Ze zag onmiddellijk dat er twee laptops waren verdwenen. Even tevoren was ze een man tegen gekomen die richting de uitgang wandelde en die een tas bij zich droeg. Ze ging de man achterna. Intussen was dezelfde man ook in een ander kantoor betrapt door een andere medewerkster van de school. De verdachte gaf eerst een vage uitleg voor zijn aanwezigheid in de school maar uiteindelijk gaf hij toe de twee laptops te hebben gestolen. Hij gaf ze ook terug aan de medewerksters. Daarna wilde hij naar buiten wandelen. Dat werd hem door de twee getuigen belet. Intussen was de politie verwittigd. De verdachte werd gearresteerd. Het gaat om een man van 47 jaar uit Antwerpen. Hij werd vanmorgen voorgeleid op het gerechtshof.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.