OLSE – Tournai 18 – 22

De wet van de sterkste.

Een eerste kwartier met de verdedigingen duidelijk baas bracht 3 – 2 op het scorebord. Een spannende en hoogstaande wedstrijd dachten de veelvuldig opgekomen supporters. Maar de vermoeidheid en logische terugslag van een inspannende stageweek in Spanje EN een outstanding doelman Jens Lievens in doel bij Kortrijk dachten hier anders over. Bij een tussenstand halfweg van 5 – 13 was de wedstrijd gespeeld.

De tweede helft maakte OLSE wel terug een vuist en op wilskracht kwam OLSE wel iets beter in de wedstrijd en konden ze het verschil binnen de perken houden. Na een kwartier wezen de bordjes 12 – 18 en de eindstand 18 – 22 kunnen we een normale uitslag noemen.

Tournai, voor de kompetitie reeds de gedoodverfde favoriet, maakt week na week zijn rol waar. De Play Offs zullen net als de kompetitie een ONE Team Show worden. Deze ploeg is duidelijk een klasse te sterk voor tweede nationale.

OLSE: Cedric Dubois 4,Wim Verhaegen 4,Hens Bert 2,Joost Vanderhallen 2,Johannes Verhoeven Ward De Vos Hens Tom Stijn Sterck Rik Verbraeken Jos Riske 1
Tournai: Olexiouk 8,Lievens 3,Matthijs 3,dassonville 2,Grenez 2,Verschelde MatthijsR luisi Beghin 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.