Man bedreigd, geslagen en bestolen

In de nacht van zaterdag op zondag, om 3.45 uur, hoorde een bewoner van de Laarbekestraat in Merksem gekrijs op straat. Hij zag dat drie mannen in een gevecht waren verwikkeld waarbij één van hen zware slagen kreeg. Hij zag ook dat één van de aanvallers met een mes zwaaide. Hij riep vanop zijn balkon de mannen toe waarop die stopten met slaan, in een wagen sprongen waarna ze met gedoofde lichten wegreden. De getuige ging tot bij de derde man. Hij zag dat die ernstig gewond leek en hij nam hem mee in zijn woning waarna hij de hulpdiensten belde. Toen de politie ter plaatse kwam was er van de twee aanvallers en van de vluchtwagen geen spoor meer te bekennen. Het slachtoffer (man van 29 jaar uit Borgerhout) liep oppervlakkige snijwonden op aan de arm, in de hals, aangezicht en achterin de nek. Hij werd verzorgd in het Jan Palfijnziekenhuis. Hij verklaarde dat hij eerder op de avond klant was in een restaurant op de Bredabaan. Daar was hij aan de praat geraakt met twee andere mannen die voorstelden hem met de wagen naar huis te brengen. Onderweg had één van die twee hem dan bedreigd met een mes. Het was dan tot een schermutseling gekomen, eerst in de wagen, nadien op straat in de Laarbekestraat. Uiteindelijk zijn de twee overvallers er vandoor gegaan met een handtasje van het slachtoffer met daarin zijn persoonlijke documenten en geld.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.