Bij Jan Palfijn weet je vooraf de prijs

Of heb je er alleszins toch een idee van.

ZNA, waaronder ook het Merksemse Jan Palfijn ziekenhuis wilt transparantie, met name in het prijsbeleid. Daarom start ZNA met de publicatie van prijsramingen van een zeventigtal ingrepen op haar website via www.zna.be/prijsindicaties. De prijzen zijn indicaties. De uiteindelijke exacte kostprijs van een ingreep kan hiervan enigszins afwijken. Voor een meer precieze prijsindicatie worden de patiënten gevraagd om contact op te nemen de behandelende arts.

De prijsramingen zijn raadpleegbaar voor gewoon verzekerden, OMNIO en nietverzekerden en dit in de verschillende kamertypes. Prijzen zijn ZNA-breed identiek voor eenzelfde ingreep in eenzelfde kamertype. De ingrepen zijn geklasseerd per medisch domein en ook de normale ligduur wordt telkens vermeld. De website geeft gedetailleerde prijsinformatie over opname, verblijfskost, geneesmiddelen, honoraria, medische hulpmiddelen, supplementen kamer en supplementen honoraria.

De website brengt ook handige informatie over de ziekenhuisfactuur. Zo vindt u er informatie over de wettelijk voorziene rubrieken die elke ziekenhuisfactuur omvat.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.