Wordt Kirsten Noëz de beste klusjesvrouw van het land?

Zaterdag 10 maart gaat de Merksemse Kirsten Noëz de strijd aan met 4 andere vrouwen. Mag zij zich op het eide van de dag de beste klusjesvrouw van het land noemen? Of gaat de prijs naar Anneleen De Neef (Opwijk), Hanne Claes (Stabroek), Leentje Verfaillie (Haasrode) of Géraldine Marinx (Brussel)? We weten het zaterdag.

De 5 vrouwen blijven over na een lange selectie die begon met meer dan 1000 kandidates. De wedstrijd is een initiatief van Gamma.Na een reeks klussen voor gevorderden wordt de winnares door een professionele jury uitgekozen. De beste klusjesvrouw van België gaat naar huis met een contract ter waarde van 10.000 euro waarvoor zij 10 informatieve doe-het-zelf filmpjes gaat opnemen voor Gamma.

Zaterdag worden de dames verwacht op de parking van Gamma Machelen (Kerklaan 37, 1830 Machelen). Daar zullen ze vanaf 14u een keukenmeubel, met sanitaire aansluitingen, moeten monteren. De dames krijgen er 2 uur tijd voor. Om 16u45 laat de jury weten of Kirsten met een titel terugkeert naar Merksem.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.