14 oktober : de (oud) tenoren vechten het uit in Merksem

Het lijkt er meer en meer op dat Merksemenaar Luc Bungeneers (Open VLD) er niet in slaagt om zijn goede plaats te verzekeren op de Antwerpse lijst. In dat geval is de kans groot dat de man de lijst van Open VLD in Merksem komt versterken.

Daarmee komt nog een, excuses voor de verwoording, ‘uitgerangeerde’ Antwerpse politicus naar Merksem. 6 jaar geleden kwam huidig districtsvoorzitter Gilbert Verstraelen de sp.a lijst al versterken. Voordien was Verstraelen schepen voor onder andere Sport, Jeugd, Toerisme, Volksgezondheid, Informatie, Onderwijs en Feestelijkheden te Antwerpen en gemeenteraadslid.

Maar er zijn nog andere tenoren die in Merksem opkomen. Zo stuurt Vlaams Belang al enkele jaren Jan Penris naar de Merksemse arena. Jan Penris heeft zijn mandaat in Merksem nog nooit opgenomen aangezien hij Vlaams Parlementslid en voormalig fractieleider is.

Voor CD&V komt er ook een tenor op, maar dan ee tenor in wording. Koen De Cock is al enkele verkiezingen een van de trekkers bij CD&V Merksem. Hij trekt ook de lijst voor de provincie voor het kieskanton Antwerpen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.