Rode Kruis-Merksem verkocht 4855 stickers

De 14-daagse van het Rode Kruis-Vlaanderen is weer achter de rug. In het totaal werden er in Vlaanderen 526.000 stickers verkocht wat een opbrengst betekent van 2.630.000 euro.  Rode Kruis-Vlaanderen is heel tevreden met de opbrengst van de stickerverkoop, zeker indien we rekening houden met het slechte weer dat de vrijwilligers én de kopers moesten trotseren tijdens deze 14-daagse.

Rode Kruis-Merksem verkocht dit jaar in het totaal 4855 stickers in Merksem en Ekeren en  kreeg hierbij opnieuw de hulp van enkele jeugdbewegingen en Antwerp International School.

De Tito’s van Chiro Bart verkochten 137 stickers, jeugdvakanties Duinen-Heide verkocht 230  stickers, het Jeugd Rode Kruis-Merksem verkocht 209 stickers en de leerlingen van Antwerp International School verkochten 1022 stickers.

Als beloning schenkt Rode Kruis-Merksem aan hen 50 eurocent per verkochte sticker.  De jeugdbewegingen gaan dit bedrag gebruiken voor hun algemene werking. Antwerp International School sponsort met het ontvangen bedrag de bouw van een huisje in Brazilië.

Tevens zijn er in Merksem twee winnaars van de wedstrijd die verbonden was aan de  stickerverkoop. Zij wonnen elk een weekendverblijf in Molenheide.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.