Fotowandelzoektocht

Voor de vijfde maal op rij organiseert ACV MeDeWerking & ACW Merksem een fotowandelzoektocht.

Dit lustrum van de fotozoektocht gaat door in Merksem. Doelstelling is u kennis te laten maken met de natuur, volkstuintjes, kunst en het maatschappelijk patrimonium gegroeid uit het verleden. De tocht voert u langs meestal rustige wandelwegen, zoals het Fort van Merksem, het park van Roosendael en het Runckvoortpark. De tocht brengt u eveneens langs het oude kerkhof. Tijdens deze tocht kan u 55 vragen oplossen alsook 12 foto’s herkennen en hun plaats vermelden.

De tocht is een zestal kilometer lang, goed begaanbaar en ook voor mindervaliden haalbaar. Hij is opgebouwd als een gesloten lus. Dit wil zeggen dat u de tocht op een zelfgekozen plaats kunt starten en stoppen. Om van de omgeving te kunnen genieten, maakt u er best geen “loopwedstrijd” van, nee, neem er de nodige tijd voor en geniet van de schoonheid en het patrimonium van ons district. Het is perfect mogelijk de tocht over verschillende dagen te spreiden.

De antwoorden op de zoektocht stuurt u terug naar de organisatie, zo maakt u kans op verschillende prijzen.

Boekjes zijn vanaf 2 juli op de Dienstencentra ACV van Merksem en Deurne en bij Oxfam Wereldwinkel in Merksem te verkrijgen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.