Inbraak koopjesmagazijn

Zondagochtend werd ingebroken in koopjesmagazijn De Krak op de Bredabaan nr 600.

De winkelverantwoordelijke zag twee verdachten met twee rugzakken op tram 3 stappen, die in de richting van het Sportpaleis reed. De politie kwam onmiddellijk ter plaatse en reed achter de tram aan. Ter hoogte van de Frans l’ Arbrelaan haalden de inspecteurs twee verdachte personen van het tramstel. Ze hadden geen rugzakken bij, maar voldeden wel aan de beschrijving die de winkelverantwoordelijke had meegegeven.

Terwijl de politie-inspecteurs de verdachte jongemannen aan het ondervragen waren, kregen ze een oproep dat er twee zwarte rugzakken op hetzelfde tramstel waren gevonden. Toen de rugzakken werden opengemaakt, bleken ze vol te zitten met gestolen spullen afkomstig van De Krak. Het gat om lichaamsverzorgingsproducten, scheermesjes, parfum, aanstekers en een hondenbeen.

De twee verdachten, jongemannen van 17 en 20 jaar worden voorgeleid op het gerechtshof.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.