MERKSEM FEEST

Ook dit jaar feest Merksem weer volop tijdens het laatste weekend van augustus met tal van activiteiten en optredens ! Op vrijdag start de braderij met een speciale jeugddag. Op zaterdag kan je naar hartelust rondstruinen op de Bredabaan en de kramen bezoeken van de braderij. Zondag is het een drukke dag, want dan komt zoals traditioneel de Schaals Sels aan en wordt ook de Stroboerenmarkt georganiseerd. Ondertussen loopt de Braderij nog steeds voort. Een echt feestweekend dus, om niet te missen.

Programma Merksem Feest 2012

Vrijdag 24 augustus – JEUGDDAG en start van de Braderij
Jeugdbewegingen en Sportclubs in actie, Schminken, sjorren, knopen leggen, spelen, …, Sportinitiatie en demo’s, Kinderstraat (12 springkastelen!), Gekke fietsen, Laser shooting, Reuze spelen (o.a. Twister, Vier op een Rij, …), Tracingspel, Mini rampoefening

Zaterdag 25 augustus – Braderij
Kinderanimatie, Straatanimatie
Diverse optredens : SOULBROTHERS, SWOOP, Crimson Clouds, Kaye Styles, Eireann Dance, Academy (Ierse dansgroep), Wouter De Clerck, Band On The Run (straatanimatie).

Zondag 26 augustus – Schaal Sels, Stroboerenmarkt en Braderij
Schaal Sels:
afwachtingswedstrijd dames jeugd
aankomst (5 plaatselijke rondes)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.