Schoenendief betrapt

Donderdagmiddag rond 14 uur werd een vrouw (33) betrapt toen ze 3 paar schoenen probeerde stelen bij de Schoenenreus op de Bredabaan in Merksem.

Toen de vrouw de winkel wilde verlaten, ging het alarm af. Een winkelbediende liep achter de vrouw en sprak haar aan. De vrouw ging terug mee naar de winkel en toen ging het alarm niet opnieuw af. De vrouw wilde er opnieuw vandoor gaan, maar de winkelbediende probeerde haar tegen te houden. Daarbij viel haar handtas op de grond. Vijf minuten later kwam de vrouw terug naar de schoenwinkel. Ze bekende dat ze aanvankelijk de schoenen had gestolen, maar ze had deze weggegooid ter hoogte van de GB vlak voor de voor ze de eerste keer werd tegengehouden.

De politie werd erbij gehaald en die arresteerde de vrouw. Ze werd meegenomen naar het politiekantoor. De vrouw krijgt een onmiddellijke minnelijke schikking.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.