Nog een diefstal in een school

Ook het Stedelijk Handelsinstituut Merksem, Vuurkruisenlaan 16, kreeg een dief over de vloer. Die diefstal gebeurde reeds op 14 september maar werd pas gisteren vastgesteld. Van de feiten waren camerabeelden gemaakt in de school. Die beelden werden ter beschikking gesteld van de politie.

Op de beelden is te zien hoe een onbekende man de school komt binnengewandeld. Hij gaat naar één van de lokalen waar, zoals later bleek, enkele laptops werden gestolen. Enkele minuten nadat hij het lokaal was binnengegaan wandelde de verdachte terug naar buiten met een tas waarin vermoedelijk de laptops waren verstopt.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.