Fiets mee vanuit Merksem naar het Klimaatfes​tival

Je kon het al lezen in onze agenda, op zaterdag 29 september wordt de stadstuin Biodroom op Linkeroever feestelijk afgesloten en tegelijkertijd wordt het startschot gegeven voor Vila Cabral 2012 met een knallend Klimaatfestival. En ook vanuit Merksem wordt er een fietstocht georganiseerd naar Linkeroever.

OP het Klimaatfestival kan je genieten van een leuke en interactieve mix van workshops, gezellige babbels en verfrissende optredens. Bovendien kan je er verantwoord smikkelen en drinken. Meer info: www.vilacabral.be/klimaatfestival.

Smeer alvast je benen in, want we steken duurzaam van wal met een (gezins)fietstocht die ons naar het startfeest in de stadstuin zal leiden. Haal je stalen ros van stal en kom om 11 uur naar de Wereldwinkel in Merksem. Van daaruit vertrekken we in een k(l)eurige fietscolonne richting Sint-Jansvliet. Daar verzamelen ook fietsers uit andere districten. Dan gaat het in één rechte lijn naar Biodroom, waar we ons tegoed doen aan een (h)eerlijke Vila Cabral-picknick en waar we een schitterend klimaatfestival inzetten!

Praktisch

Picknick (vrijblijvend)

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.