Kraainem – OLSE 20 – 31

Een goed ogende uitslag die echter veel zwaarder had kunnen uitvallen.

Een zwak startend OLSE, was het overschatting van de eigen kunde of onderschatting van de tegenstander ? feit is dat na een kwartier Kraainem de touwtjes in handen had 6 – 5 met dank aan een sterke Jasper Mendes in doel. Olse kwam nu toch tot zichzelf Johannes Verhoeven en Jimmy Jacobs vonden het welletjes en in het tweede kwartier gingen ze op en over Kraainem, dit resulteerde in een 8 – 14 ruststand.

In de tweede helft kwam ook nu weer Kraainem het best uit de startblokken 10 – 14 vooraleer OLSE goed en wel terug bij de les was. Good Old Tom Hens en Ward De Vos deden de OLSE kleuren alle eer aan en als ook Magic Jimmy alweer z’n duit in het zakje deed ging het in 1 ruk naar 12 – 19 na 10 minuten. Jos Riské bracht op het kwartier de dubbele cijfers op het bord 12 – 24. Iedereen kreeg nu speelgelegenheid en dit liet Kraainem toe om de score niet te hoog te laten oplopen. Frank Ntibashirakandi mocht z’n eerste doelpunt maken voor OLSE en meteen de 30ste op het bord brengen en Yannick De Hert zette de eindstand op het bord 20 – 31.

OLSE: Johannes Verhoeven 5,Jimmy Jacobs 5,Jos Riské 5,Yannick De Hert 3,Ward De Vos 3,Tom Hens 3,Sten Dielen 3,Wim Verhaeghen 2,Frank Ntibashirakandi 1,Joost Vanderhallen 1.

Kraainem : Devillers 5,De Vloers 5,Tavaroli 5,Forment 2,Duchatel 1,Hayon 2.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.