3de verdachte opgepakt voor dood Jayden

In verband met de dood van Jayden (2) is er een derde verdachte opgepakt. Volgens een krant van De Persgroep werd een man (33) uit Stabroek opgepakt die de cannabisplantage in het appartement van Jaydens ouders zou hebben aangelegd.

Jayden overleed aan een CO-vergiftiging die veroorzaakt werd door de verwarmingsinstallatie van die plantage. De politie onderzoekt nu of de man er schuld aan heeft. Hij werd dan ook opgepakt op verdenking van onopzettelijke doodslag en het telen van softdrugs.

Of en hoe de ouders van Jayden zelf iets met de dood van hun kindje te maken hebben moet nog verder worden onderzocht. In eerste instantie werden ze aangehouden, maar de raadkamer liet ze vorige week dinsdag weer vrij. Ze waren op de hoogte van de cannabisplantage, maar ontkennen dat zij iets aan de verwarmingsinstallatie gedaan hebben.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.