Na 31 jaar wordt hoogspringrecord OLSE opnieuw gehaald

Afgelopen weekend heeft OLSE atleet Vincent Ducene het 31 jaar oude clubrecord in het hoogspringen kunnen evenaren. Hij sprong 1m83 net zoals recordhouder Dirk Ory. Logisch gezien is dit voor Ducene een nieuw persoonlijk record. Ook bij het polsstokspringen doorbrak hij een magische grens door 3m te springen. Bij het verspringen kwam hij net tekort voor de 6m, het werd 5m95.

Verder namen nog 3 andere cadetten deel aan het polsstokspringen. Lode Deckers ondervond wat last van een aantal weken inactiviteit en moest tevreden zijn met 2m. Felix Timmermans stond aan de start van zijn eerste polsstokwed-strijd. Met 2m20 werd de doelstelling ruimschoots behaald. Als laatste sprong Walt Beeckmans over 2m40.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.